A hónap műhelye

 

(jelölés januárra: február 5-ig!)

 

 

 

 

 

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország 2013-ban díjat alapított a legeredményesebb, legmagasabb színvonalú szakmai munkát végző, a körülményekkel, a feltételrendszerrel dacoló, az utánpótlás-neveléssel hitvallásszerűen foglalkozó utánpótlás-nevelő műhelyek anyagi és erkölcsi elismerésére. A díjat havonta, az adott hónap eseményei, eredményei alapján az arra legérdemesebbnek tartott utánpótlás-nevelő szakosztály nyeri el a három díjalapító képviselőiből álló kuratórium döntése, valamint az Utanpotlassport.hu című honlapon zajló közönségszavazás eredményeként. A díjazottakat a Decathlon 500.000 forint értékű sportszervásárlási utalvánnyal jutalmazza. Az esztendő végén „Az év műhelye” címet elnyerő szakosztály 2.000.000 forintos pénzjutalomban részesül!

 

 

 

Jelölj! Szavazz!

 

 

 

Sportoló, sportvezető vagy? Jelöld saját utánpótlás-nevelő szakosztályodat, amennyiben érdemesnek tartod arra, hogy az adott hónapban nyújtott teljesítménye, eredményei alapján elnyerje „A hónap műhelye” címet! Ha szakosztályod bekerült a jelöltek közé, szavazatoddal segítsd őt a győzelemhez!

 

 

 

Sportkedvelő vagy? Ajánld figyelmünkbe azt az utánpótlás-nevelő szakosztályt, amelyet a legméltóbbnak tartasz arra, hogy elnyerje „A hónap műhelye” címet! Ha az általad jelölt szakosztály fölkerült a szavazólapra, voksoddal segítsd őt a győzelemhez!

 

 

 

Részletek az utanpotlassport.hu című honlapon címoldalán.

 

logo1